Cases

Wij creëren graag fans.

Niemand kan beter vertellen waarom zij fan zijn van het ministerie van Inzetbaarheid als onze fans zelf.

lees verder

Een greep uit onze klanten
Uitgelichte case

Gemeente Almelo

De vraag was letterlijk: “Wij zijn op zoek naar een hedendaags arbeidsbelevingsonderzoek waarbij wij op een goede manier de temperatuur kunnen meten binnen de organisatie, maar wij willen wel dat dat de medewerkers de ruimte krijgen om hun visie en mening te uitten.” Simpelweg het combineren van kwantitatief met kwalitatief onderzoek ofwel een korte en bondige vragenlijst met daarbij persoonlijke oprechte aandacht. De gemeente heeft uiteindelijk gekozen voor het leukste Ministerie van Nederland omdat wij door middel van de inzetbaarheidsscan en het inzetbaarheidsgesprek daar perfect gehoor aan kunnen geven. Tevens was er al een zeer goede relatie met The Vital Company op basis van o.a. een PMO en een vitaal jaarplan (vitaliteitsdagen en vitaliteitsweken) waardoor de al bekende data perfect integraal meegenomen kon worden in de visie: van bewustwording naar activatie.

Wat een feest om het online arbeids-belevingsonderzoek in te mogen vullen! Het hele proces en de persoonlijke benadering, ondanks dat het een online vragenlijst is, is uitstekend. Ik heb met plezier deelgenomen.

HR adviseur, Gemeente Almelo

Uitgelichte case

Innovatiehub Almelo

De Innovatiehub Almelo heeft in samenwerking met Twente Board en het leukste Ministerie van Nederland een pilot gedraaid m.b.t. Twents Werkgeluk. Het meten van Twents Werkgeluk is een geweldig initiatief aldus de deelnemende bedrijven (Acutus, Bolk Transport, Witzand Bouwmaterialen, Brusche Elektrotechniek en Process Technology en Kienhuis Bouwmanagement). Het geeft namelijk een zeer accuraat inzicht op basis van de zelfdeterminatietheorie, welke gaat over competenties, autonomie en verbondenheid. Bekijk hier het filmpje of ga naar de website van Het Twents Werkgeluk

De verwerking van alle gegevens en de manier waarop het gepresenteerd werd ging allemaal heel professioneel, daar waren we echt van onder de indruk.

André Pluimers, Bolk Transport