Werkwijze

Van onderzoek naar activatie.

Het ministerie van Inzetbaarheid is een uniek onderzoeksbureau. De + dragen wij niet voor niets! Onderzoek is bij ons nooit het eindstation, maar juist het vertrekpunt. Wij komen pas net lekker op stoom wanneer resultaten inzichtelijk zijn en medewerkers en organisatie geactiveerd zijn om ermee zelfstandig & gezamelijk aan de slag te gaan.

lees verder

01

Stap 1: meten

Net als jij willen ook wij geen ellenlange onderzoeken meer die alleen als doel dienen om de organisatie te vertellen wat er beter kan. Nee, wij houden van kort, interactief en uitdagend onderzoek wat draait om organisatie & de medewerker zelf. Wij geloven er in dat het een gedeelde verantwoordelijkheid is van zowel de organisatie als de medewerker om sterk in je werk te kunnen staan. Max 15 minuten, dat is wat online onderzoek bij ons mag kosten. Hiermee houden we de druk op medewerkers laag en de invulbereidheid en plezier hoog! Oh en dan ook nog eens direct jouw uitslag op het scherm aan het einde van het onderzoek. Dit doen we aan de hand van sportmetaforen. Misschien ben jij wel een aanvoerder op jouw werk! Hoe gaaf is dat?

02

Stap 2: bespreken

Waar wij meer tijd voor vrijmaken is voor oprecht persoonlijke aandacht. Als wij ergens in geloven, dan is dat het wel! Waar onderzoek en de resultaten daarvan dienen ter bewustwording, dient het persoonlijke gesprek wat wij met iedere deelnemer hebben ter activering. Wist je dat 20% van de medewerkers die wij spreken met een hulpvraag rondloopt? Juist die hulpvragen komen in een vertrouwelijke onafhankelijke setting met een professional naar boven.

03

Stap 3: verbeteren

Verbeteren, dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Dit is waar de + achter onderzoeksbureau+ vandaan komt. Wij geloven er in dat het meten en bespreken van onderzoek moet leiden tot beweging. Daarom begeleiden wij zowel individuele medewerkers als teams en organisaties verder achter het onderzoek aan. Voor medewerkers staat een elftal aan verschillende professionals klaar om met de hulpvragen aan de slag te gaan. Voor de teams en organisaties is dat overigens niet anders. Onze adviseurs trainen en ontwikkelen dagelijks vele teams & organisaties naar een wendbare en sterke toekomst.